jump to navigation

Inca un an al tineretului iunie 4, 2009

Posted by ingerdemon in 2009 Anul Tineretului Nemultumit.
trackback

Moldova sarbatoreste doi ani consecutiv Anul Tineretului. Am sarbatorit in 2008 si pentru ca ne-a placut am propus si celor din CSI sa sarbatoreasca. Si uite asa se face ca noi (tinerii din Moldova) prelungim inca pentru un an sirul nenumaratelor activitati legate de Anul Tineretului.

Iar ca sa vedeti o comparatie intre cum sarbatorim noi Anul Tineretului si cum sarbatoresc altii, treceti pe aici www.godmol.ru

Si ca sa fiti la curent cu activitatile la care participam noi tinerii in Anul Tineretului 2009 va public ultimul comunicat despre acest lung sir de evenimente, la care, se presupune, ca participam, publicat pe  www.parlament.md in sectiunea Comunicate de presa

O delegaţie a Adunării Interparlamentare a statelor-membre ale CSI va participa sîmbătă, 4 aprilie, de Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului, la fondarea unui Parc al Tineretului în satul Mereni, raionul Anenii Noi (ora 10.00).

Din componenţa delegaţiei, care a sosit la Chişinău pentru a monitoriza alegerile parlamentare din 5 aprilie, fac parte Alexandr TORŞIN, prim vice-preşedinte al Consiliului Federaţiei al Adunării Federale a Federaţiei Ruse, Mihail KROTOV, Secretar General al AIP CSI, deputaţi şi reprezentanţi ai parlamentelor din alte state-membre ale CSI.

Acţiunea se înscrie în cadrul activităţilor consacrate Anului Tineretului, precum a fost declarat anul 2009 în spaţiul CSI, la iniţiativa Republicii Moldova în calitatea sa de preşedinte al acestei organizaţii. Republica Moldova deţine preşedinţia în organele statutare ale CSI cu începere de la 1 ianuarie 2009.

3 aprilie 2009

Secţia Relaţii cu Mass Media a Parlamentului Republicii Moldova

Uite asa sarbatorim noi Anul Tineretului 2009! Anul acesta tot veti zice ca nu am sarbatorit?


Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: