jump to navigation

Film, declaratii, conturi blocate iunie 8, 2009

Posted by ingerdemon in De-ale carnavalului, Revista presei.
trackback

Trecem in revista repede ce s-a intimplat azi in noua campanie electorala.

Ghimpu si Chirtoaca asteapta sa le fie puse catusele pe mini dupa ce au vizionat filmul documentar a lui Staris. Dar Staris din nou ma uimeste prin forta de convingere cu care vorbeste si prin capacitatile de a lega sirul evenimentelor. Un lucru nu inteleg, lui Filat si lui Urechean nu li s-au ascultat telefoanele? Vroiam sa aud cite un fragment si cu ei… Sau acestia si-au facut linie separata si nu discuta la telefon detalii care s-ar putea sa fie folosite impotriva lor?

Mda, si mai are din nou o problema Primarul nostru – iar s-au blocat conturile Primariei. Le place celor de la Ministerul Justitiei sa se joace cu conturile Primariei. Mai ales ca acum in conturi s-au adunat 1 miliard de lei. Oho! Ce s-au gindit – cam prea mult au, trebuie de le inchis robinetul.

Diacov si Serebrian bat in usa lui Filat.  Sa bata, caci dupa cum scrie Biblia – Bate si ti se va deschide! Poate gaseste Filat citeva locuri pentru Diacov, Serebrean si Lucinschi. Mai ales ca acesta din urma a fost vazut de reporterii OMEGA la sediul PLDM.

Ca sa fie mozaicul intreg Omega ne informeaza despre nemultumirea celor de la MAE, care susţin că cele trei partide liberale, care au acces în actualul Legislativ nu ţin cont de pluralismul politic din Republica Moldova, atunci când le recomandă să nu participe în alegerile anticipate, precum şi că o astfel de recomandare contravine legislaţiei în vigoare. Da, mai suparativa aleaca, ca acus vine campania si aveti timp sa va scuipati unul pe altul!

Intre timp, Vladimir Voronin, l-a primit pe şeful misiunii Departamentului Europa al Fondului Monetar Internaţional, Graeme Justice. Pai, asa ii sta bine unui sef de stat, sa primeasca inalti oficiali.

Va intrebati ce face PCRM?  basa.md anunta ca Biroul Permanent al Parlamentului a înregistrat un proiect de lege înaintat de PCRM. Despre ce proiect de lege este vorba? Uite, oamenii lucreaza, nu ca altii, fac conferinte si dau declaratii!

La munca!!!


Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: