jump to navigation

Numaratoarea inversa iunie 8, 2009

Posted by ingerdemon in Revista presei.
trackback

Da, dragii mei, suntem martori la cel mai amplu spectacol pe care l-a prezentat pina acum PCRM in frunte cu Vladimir Vladimirovici.

Am privit simbata si dunimica stirile pe la cele citeva televiziuni din marele holding mediatic. Situatia e dificila, caci s-au invatat a manipula eficient tipii. Daca raminem numai cu Protv, atunci opozitia are sanse tare mici sa capete mai mult in acest scrutin electoral.

Am privit emisiunea comunistei care e paralamentar acum, nu mai tin minte cum o cheama, e tare tipa. Se poarta asa de firesc in fata camerei si vorbeste cu atita incredere incit incep sa ii invidiez. Si ce mi-a atras atentia este cum vorbeste ea despre liderii opozitiei noastre – эти троя из опозиций, de parca nu ar fi cetateni ai RM, dar niste intrusi, sau venetici.

Va fi dura lupta, chiar daca opozitia vorbeste ca cunoaste mecanismul de falsificare. De data aceasta, lupta nu se va da in sectiile de votare. Lupta va fi pe micile ecrane. Sa vedeti ce instrumente performante au sa foloseasca. Nimic nu le va scapa. Plus ca, PCRM nici n-a iesit din campanie electorala, ei au pregatit terenul si sunt in forma perfecta pentru alegeri. Il cred pe cuvint de octombrel pe Mark Tkaciuk, nu am nevoie de dovezi.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: