jump to navigation

La sfat cu Ghimpu iulie 27, 2009

Posted by ingerdemon in De-ale carnavalului.
trackback

Sper că va fi ultima notiţă despre alegeri de anul acesta. Deci, vineri, 24 iulie, am fost la ultimul off-line electoral organizat de Unimedia pentru anul electoral 2009, unde l-am avut ca invitat pe candidatul N1 de pe lista PL – Mihai Ghimpu.

Nu ştiu cum fac campanie electorală celelate partide (PLDM şi AMN), dar domnul Ghimpu a vorbit despre toate cele trei formaţiuni, chiar dacă, pe alocuri, a trebuit să îi ţină apărarea lui Urecheanu.

Eram convinsă că va fi o dicuţie mai puţin informativă şi mai mult de analiză, pentru că d. Ghimpu nu a făcut parte din tabăra inamică, nici pînă la 5 aprilie nici după. Aşa şi a fost. Ce puteau să ne mai spună nou dacă fac conferinţe de presă în fiecare zi?

Am aflat însă că D. Ghimpu nu va pleca din politică pînă nu dă jos comunismul şi că după alegeri abia începe adevărata muncă. Aşa că, cei care îşi doresc să scape de Ghimpu, n-au decît să-l ajute să scape Ghimpu de comunişti.

A povestit despre faptul că el împreună cu alţii au împrumutat bani pentru a face campanie electorală. Eu mă întreb de unde vor lua bani să-i întoarcă înnapoi? A povestit că au fost mulţi oameni care au donat bani pentru campania electorală, dar sumele n-au fost foarte mari.

Vorbind despre colaliţiile post-electorale, Ghimpu ne-a spus că dacă vă fi cazul, după alegeri vor face coaliţie cu PD-ul, dar nu vor vota pentru Lupu preşedinte. Şi, s-ar putea ca în alegerile locale din 2011, Chirtoacă să fie din nou propus pentru a candida la funcţia de Primar General.

A recunoscut că este autoritar, şi asta e un pas înainte, pentru că recunoaşterea înseamnă primul pas spre recuperare.

Aici închei şi nu uitaţi – 29 iulie – Votăm un nou Parlament.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: