jump to navigation

Eu nu vreau să ajung în faţa unui judecător laş!!! ianuarie 22, 2010

Posted by ingerdemon in De-ale carnavalului.
trackback

În fiecare zi citesc zeci de ştiri despre boli, catastrofe naturale şi crime. Se pare că nimic nu mă mai face să fiu sensibilă şi că am un antidot, gândindu-mă că toate acestea nu se întâmplă cu mine, că eu am viaţa mea roz şi nu mă vor ajunge. Dar articolul despre o tânără care a fost arestată pe 7 aprilie în Chişinău, ca rezultat al protestelor care au avut loc în acea zi, apărut în Ziarul de Gardă, m-a făcut să mă gândesc un pic mai mult şi să realizez că mâine s-ar putea să fiu eu în locul ei.

De aceea scriu azi pe blog despre acest subiect şi condamn public astfel de acte de justiţie. Judecătorii care nu au frică şi înfăptuiesc justiţia unde le vine lor mai bine, nu merită să poarte mantia de judecător! Toţi trebuie să cunoască numele acelui judecător care şi-a permis să judece dosare în comisariatele de poliţie – Dorin Popovici.
Bravo Oxanei Radu că a avut curajul să vină să discute cu jurnaliştii şi să-şi povestească istoria acestei condamnări tâmpite, Bravo echipei Ziarului de Gardă şi Unimedia pentru că ajută la mediatizarea acestui caz.

Bravo Eugen Luchianiuc că a fost primul care a reacţionat, chiar dacă în felul lui, dar a fost primul care a scris pe blog despre acest subiect!

Şi în continuare vreau să mai scriu BRAVO în dreptul fiecărui care va reacţiona la mesajul meu şi va promova această temă. Lista o las deschisă:

1. Bravo Tudor Darie
2. Brabo Vitalie Branişte
3. Bravo Mihai Moscovici
4. Bravo Gheorghe Erizanu

Reclame

Comentarii»

1. vitalie - ianuarie 22, 2010

bună acţiunea, i`m in, cum se spune la noi în sat.
deşi nu dispun acum de vreo oră ca să pun un text bun, susţin şi mă alătur şi eu mai spre seară.

Bătaie morală la aşa categorii de oameni ca judecătorii cu pricina.

ingerdemon - ianuarie 22, 2010

Vitalie, aştept cu răbdare articolul tău 🙂

2. » Izmenele sistemului « Curat Murdar SîRîLî - ianuarie 22, 2010

[…] a continuat la îngerdemon, luchianiuc, darie, preluat la erizanu [rămâne […]

3. costel - ianuarie 22, 2010

Problema initial e in politisti. Lipsa de respecat al legii, pe care sant chemati sa o impuna. Politistii sant cei mai degradati oameni din RM. Odta ajuns la politie, omul devine un animal betiv, hot, minciunos, violent, poate sa loveasca un om pana acesta moare si nu are remuscari de constiinta. Politia trebuie restructurata, schimbata definitiv, majoritatea cadrelor din politie sant corupte. Orice om arestat in stare de ebrietate nu isi mai vede telefonul mobil, portmoneul, ci doar vanataile si procesul verbal. Aduceti-va aminte de acel video pe youtube, unde un politist dement de la Ialoveni a arestat un cioban si il filma, impunandu-l sa afirme ca el face sex cu oile. Asa imbecili trebuie loviti ei pana la sange. Dar din cauza ca li s-a dat uniforma, lovesc ei in oameni, fara mila. Rusinea tarii:(:(:(

4. Napocel - februarie 24, 2010

Eh… și câte cazuri de care nu știm mai sunt… Lumea se teme-ncă din păcate.

5. socolenco - martie 19, 2010

Tot ce s-a intimplat la 7 aprilie a fost coordonat de oameni, care au calcat de-a lungul timpului legea in picioare: politisti si judecatori care au executat indicatiile fara ezitare. Ca sa nu se mai intimple asa ceva trebuie ca sus in posturile de conducere a politiei si structurilor judecatoresti sa fie promovati oameni de o cunostere excelenta a legislatiei in vigoare care sa nu permita emiterea de ordine ilegale, pentru ca doar asta este apanajul politistilor, ca asa li s-a ordonat, dar daca ar cunoaste putin legile cel putin ar constientiza ca ce li se ordona este ilegal. Reiterez ca doar oameni care cunosc si respecta legile trebuie sa ajunga in posturi de conducere si numai ei sa fie imputerniciti sa dea ordine, pentru ca altfel toata piramida se prabuseste si apoi au loc consecinte jalnice.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: