jump to navigation

Replică tovarăşului Dodon :) iulie 14, 2010

Posted by ingerdemon in ingerdemon despre politică.
Tags: , ,
trackback

Un premier, care are pe cap aproape 3000 de sinistraţi, plus o problemă cu blocarea vinurilor în vama rusească şi încă responsabilitatea actului de guvernare asumat prin accederea în funcţie, nu are timp să stea la taclale cu oponenţii politici. El participă în emisiuni pentru a ne informa despre ce face şi care sunt acţiunile de mai departe ale Guvernului.

Citeam pe undeva în presa rusă că Medvedev a decis să micşoreze numărul de apariţii TV pentru că situaţia din ţară este calmă şi nu sunt necesare apariţii lunare la canalele TV. Mă gîndesc că nu l-am văzut nici pe Putin şi nici pe Boc în emisiuni de dezbateri cu oponenţii politici în afara campaniilor electorale. Mai ales că ei sunt executivul, iar de politică să se ocupe parlamentarii.

E corect că a refuzat Filat să participe în emisiune alături de mult stimatul tovarăş Dodon. Doar nu suntem în campanie electorală ca să accepte provocările. Şi producătorii emisiunii ar face bine să îl întrebe mai întâi pe premier dacă vrea sau nu să participe alături de un alt politician în emisiune, apoi să sune şi să invite alţi actori în emisiune.

Plus, sunt îndeajuns dezbaterile la care participă alături de ceilalţi lideri din Alianţă.

P.S. Tovarăşul Dodon, nu cred că-i este frică lui Filat, pur şi simplu nu-şi pierde timpul şi energia cu provocările şi dezbaterile, care, în cazul de faţă, vor fi doar speculaţii pentru dvs. şi apă la moara jurnaliştilor. Filat va răspunde în campanie electorală pentru tot ce a făcut şi ce nu a făcut. Acum, cred că e cazul să-l lăsăm să-şi facă munca.
P.P.S. Sper că ceea ce am scris eu nu este o noutate pentru tovarăşul Dodon, iar articolul său nu este decît experimarea metaforică a ideilor opoziţiei constructive.

Reclame

Comentarii»

1. Radu Lisița - iulie 14, 2010

Dodon n-are ce face..

2. emmetmandache - iulie 14, 2010

Dodon trebuie sa fie activ, vrea post bunicel in partid, da deacuma cum si in ce mod si unde, nu-l intereseaza


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: